Helena Lakić osvojila dvije bronzane medalje u Tuzli | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Helena Lakić osvojila dvije bronzane medalje u Tuzli

Izvor: Radio Trebinje | Datum:13.11.2017.

Na međunarodnom plivačkom mitingu „Samir Ćirak Ćiro 2017“, održanom ovog vikenda u Tuzli, član Kluba vodenih sportova „Leotar“ Helena Lakić osvojila je dvije bronzane medalje u disciplinama 50 i 100 m leđno, u konkurenciji 338 plivača iz 24 kluba BIH, Srbije, Hrvatske i Mađarske.

Ova 12-ogodišnja plivačica isplivala je i svoje lične rekorde – na 50 m leđno 36,23 sekunde, a duplo dužu dionicu, isplivala je za 1:19,19.

I u disciplini 50 m delfin Helena je otplivala za odličnih 35,64 sekunde, ali se morala zadovoljiti četvrtim mjestom.

I ostali plivači, koji su se takmičili na ovom mitingu – Vuk Danojlić (2003) i Stefan Grubač (2003), već na prvom nastupu, te Teodora Kraljević (2005) i Jovan Vukoje (2005), otplivali su svoje lične rekorde.

„Na 25-metarskom bazenu u Tuzli naši plivači su potvrdili da iz takmičenja u takmičenje postižu veoma dobre rezultate, popravljaju svoje lične rekorde i svakako da smo u klubu zadovoljni njihovim napretkom. Do kraja godine očekuju nas nastupi na par kvalitetnih takmičenja na kojim očekujemo dalji rezultatski napredak naših takmičara“, ističe Veljko Piljević, trener u Klubu vodenih sportova „Leotar“.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: