Trebinjska košarka u završnici prvenstava za mlađe uzraste | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Trebinjska košarka u završnici prvenstava za mlađe uzraste

Izvor: Radio Trebinje | Datum:22.01.2018.

Pionirske ekipe Ženskog košarkaškog kluba „Trebinje 03“ i Omladinskog košarkaškog kluba „Leotar“ ostvarile su plasman na završne turnire Pionirskog prvenstva RS.

Članice „Trebinja 03“ su, na turniru u Brčkom, zabilježile dvije ubjedljive pobjede. U prvom meču su sa 78-28 pobijedile ekipu Ženskog košarkaškog kluba „Lavovi“, domaćina turnira. U drugom duelu košarkašice iz našeg grada savladale su „Igman“ iz Istočnog Sarajeva sa 81-31 i tako istakle kandidaturu za novu šampionsku titulu.

Odličan nastup zabilježili su i članovi Omladinskog košarkaškog kluba „Leotar“, koji su na turniru u Zvorniku osvojili drugo mjesto i izborili plasman na završni turnir pionirskog prvenstva RS. Mladi košarkaši iz našeg grada pobijedili su „Drinu“ iz Zvornika sa 80-58, a u drugom meču „Vrelo“ iz Čajniča sa 67-33.

U meču za prvo mjesto Omladinski košarkaški klub „Leotar“ poražen je od „Budućnosti“ iz Bijeljine rezultatom 90-87.

Narednog vikenda igraju se polufinalni turniri u omladinskoj konkurenciji. Članice „Trebinja 03“ izborile su plasman na finale pošto su protivnici odustali od takmičenja, dok će članovi Košarkaškog kluba „Leotar“ biti domaćini jednoj od polufinalnih grupa.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: