Trebinje Vertikal - Trka u kamenu biće održana 17.marta | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Trebinje Vertikal - Trka u kamenu biće održana 17.marta

Izvor: Herceg TV | Datum:29.01.2018.

Planinarsko društvo "Vučji zub" po treći put organizuje trku "Trebinje Vertikal - Trka u kamenu". Riječ je o jednoj od disciplina u tzv. nebeskom trčanju - Vertikalni kilometar. Trke sa 1.000 metara ukupnog vertikalnog uspona preko različitog terena, sa značajnim nagibom, ali koje ne prelaze dužinu od 5 kilometara, uz dozvoljeno odstupanje od 5%, prethodnih godina privlačile su veliki broj učesnika.

Ova sportska manifestacija će se ove godine održati 17. marta a učesnike Trke očekuju vrijedne novčane i robne nagrade, trofeji, kao i vikend za dvoje u hotelu Leotar.

Trebinjski Vertikal kreće sa obale rijeke Trebišnjice, pored Perovića(Arslanagića) mosta do cilja koji je na vrhu planine Leotar.

Iz PD “Vučji zub” se nadaju da će Trka u kamenu i ove godine privući veliki broj Trebinjaca ali i takmičara iz regiona, te da će kao i biciklistička trka koju organizuju, postati tradicionalna.

Svi zainteresovani takmičari mogu se prijaviti i uplatiti kotizaciju najkasnije do 8. marta.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: