Srpskim futsalerima prijetili u Zagrebu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Srpskim futsalerima prijetili u Zagrebu

Izvor: Blic | Datum:31.03.2016.

Novi skandal na hrvatskim terenima. Hrvatski futsal derbi u "Domu sportova" između domaćeg, zagrebačkog Dinama i Nacionala prekinut je opštom tučom na poluvremenu, jer su huligani iz navijačke grupe "Bed blu bojs" utrčali na teren uz vrijeđanje i povike srpskim igračima "Ubićemo vas" i "Zaklaćemo vas"

Futsal meč između Dinama i Nacionala  (Foto: Luka Stanzl/PIXELL) - Od početka su gostujući igrači, među kojima su i srpski reprezentativac Mladen Kocić, kao i Boris Surudžić, bili na meti uvreda. Zatim su domaći navijači prilikom upada na teren najprije napali golmana Nacionala Ivana Pavlića, kome su razbili glavu, i predsjednika kluba Ivicu Đolu koji je poveo futsalere u svlačionicu i oni se nisu vratili na teren.Kako je Đolo ispričao za hrvatske medije, na meti su bili i srpski igrači, koji su ispraćeni povicima "Bed blu bojsa": "Ubićemo vas, zaklaćemo vas" i "Srbe na vrbe".

Nacional je u trenutku prekida vodio sa 2:0."Utakmica je prekinuta zbog ulaska navijača u teren i udaranja gostujućeg igrača... Prekidu je prethodio i sukob navijača na tribini iza gostujućeg golmana. O svemu slijedi dopunski izvještaj", navodi se u sudijskom zapisniku koji je objavio indeks.hr.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: