Pet gačanki u reprezentaciji BiH | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Pet gačanki u reprezentaciji BiH

Izvor: Herceg TV | Datum:05.04.2016.

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije BiH Goran Nešić objavio je danas širi spisak odbojkašica na koje računa u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se igra sledeće godine. Na spisku se našlo čak 39 igračica, a najbronije su one iz Bimal Jedinstva, njih devet.

Selektor Nešić na spisak je uvrstio pet igračica ŽOK Gacko: tehničarku Helenu Košutić, korektorku Natašu Slijepčević, srednje blokere Anu Gajić i Tijanu Salatić, te primača servisa Katarinu Popović. Obzirom na to kako ŽOK Gacko igra ove sezone potpuno je očekivano i bilo da se ove igračice nađu na spisku, a neće biti nikakvo iznenađenje i ako svih pet budu i na užem spisku.

Reprezentacija BiH u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u prvoj fazi nalazi se u grupi 2 sa selekcijama Crne Gore, Litvanije i Norveške a kvalifikacioni turnir na programu je od 19 do 22 maja u Litvaniji. U drugu grupu plasiraće se pobjednici dvije grupe kao i najbolja drugoplasirana selekcija.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: