Odbojkašice Srbije na tronu Evrope! | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Odbojkašice Srbije na tronu Evrope!

Izvor: Blic.rs | Datum:01.10.2017.

Odbojkašice Srbije osvojile su prvo mjesto na Evropskom šampionatu! Sjajne Srpkinje su savladale selekciju Holandije sa 3:1 (25:20, 25:22, 25: 18).

Odbojkašice Srbije - Foto: Getty Images

Bravo, djevojke! Odbojkašice su poslije šest godina opet šampionke Evrope – apsolutno zasluženo! Izabranice selektora Zorana Terzića su redom dijelile lekcije na EP u Azerbejdžanu i Gruziji i sa samo dva izgubljena seta došle do zlatnog odličja.

Redom su padale Češka, finalista Holandija i Belgija u grupi, potom Bjelorusija u četvrtfinalu i Turska u polufinalu, dok je ispušten set u finalu bio sve što su prepustile „lalama“.

Jednostavno, naše gracije su pokazale kvalitet, znanje, borbenost i srce šampiona! U prvom setu su apsolutno dominirale, u drugom se vodila velika borba u kojoj su preokretom došle na korak do trona. U trećem su Holanđanke pokazale sve što znaju i zakuvale finale, da bi u četvrtoj dionici odbojkašice Srbije pokazale da nema boljih od njih!


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: