Miror otkrio: Murinjo u Austriji gledao Gaćinovića | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Miror otkrio: Murinjo u Austriji gledao Gaćinovića

Izvor: B92 | Foto: Getty Images | Datum:10.10.2017.

Mnogo je bilo polemike oko toga zašto je Žoze Murinjo došao u Austriju na utakmicu između domaćina i reprezentacije Srbije.

Britanski „Miror“ otkriva da je Portugalac bio na „Ernst Hapel“ stadionu kako bi gledao igrača Ajntrahta iz Frankfurta – Mijata Gaćinovića.

Krilni fudbaler eksplodirao je u nacionalnom dresu Srbije pošto je postigao dva gola na tri utakmice, navodi britanski portal.

Murinjo je svakako želeo da vidi i partiju svog igrača Nemanje Matića, ali prevashodno je pratio Gaćinovića koji je odigrao solidan meč u porazu Srbije od Austrije (3:2).

Fudbaler Frankfurta zamenjen je u 87. minutu za Aleksandra Prijovića, a da li je Murinjo dovoljno video saznaćemo možda već u januarskm prelaznom roku.

Gaćinović je skoro potpisao novi ugovor sa Ajntrahtom i ukoliko Mančester bude želeo da ga dovede moraće da pošalje ozbiljnu ponudu timu iz Nemačke, prenosi „Miror“.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: