Prolaz u polufinale danas traže Rusi, Hrvati, Englezi i Šveđani | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Prolaz u polufinale danas traže Rusi, Hrvati, Englezi i Šveđani

Izvor: novosti.rs | Datum:07.07.2018.

Završava se četvrtfinalna faza Mundijala u Rusiji. Ispali su Brazilci i Urugvajci, pa su sada ostali samo Evropljani. Francuska i Belgija čine prvi polufinalni par. A ko će im se pridružiti među najbolja četiri na Mundijalu, saznaćemo danas kada svoje mečeve odigraju Engleska - Švedska od 16.00 časova, odnosno Rusija i Hrvatska od 20.00 časova.


„Gordi Albion” je blagi favorit za prolazak u polufinale, šalju se pred duel sa Švedskom u "Kosmos areni" optimističke izjave, što je poprilično iznerviralo fudbalere sa sjevera Evrope.

"Mislim da nas Englezi ne poštuju. Javnost ne vjeruje da ćemo pobijediti, pritisak je na Englezima", kaže Peter Vetergren, pomoćni trener Švedske.

U drugom današnjm četvrtfinalu nas očekuje istinski spektakl. Poslije senzacionalne pobjede nad Španijom, apetiti Rusije su naglo porasli. "Zbornaja komanda", koju vodi Stanislav Čerčesov, probila se u završnicu šampionata poslije 32 godine, a zatim protiv Španije napravili novi uspjeh čekan punih 48 godina. Na drugoj strani Hrvati razmišljaju čak i o finalu, zašto ne i trofeju. Nema dileme da će u Sočiju sve prštati i ko god da izbori polufinale sigurno da će biti najveće iznenađenje turnira.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: