Pobjede Nišikorija, Verdaska, Kvitove i Kuznjecove | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Pobjede Nišikorija, Verdaska, Kvitove i Kuznjecove

Izvor: rts | Datum:25.05.2016.

Japanski teniser Kei Nišikori plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa pošto je pobijedio 40. igrača svijeta, Rusa Andreja Kuznjecova u tri seta – 6:3, 6:3, 6:3.

Pobede Nišikorija, Verdaska, Kvitove i Kuznjecove

Šesti teniser svijeta je pobijedio za sat i 50 minuta, šest puta je oduzeo servis protivniku, koji je napravio dva brejka.

Nišikori će u drugom kolu igrati protiv Španca Fernanda Verdaska, koji je u tri seta, sa 6:2, 6:1, 6:3, pobedio Ivana Dodiga iz Hrvatske.

Dvostruka šampionka Vimbldona, Čehinja Petra Kvitova, plasirala se u drugo kolo pošto je pobedila Sej Su Vej sa Tajvana sa 6:4, 6:1. Ona će u drugom kolu igrati protiv Amerikanke Šelbi Rodžers, koja je bila bolja od Ruskinje Jelene Vesnine sa 6:4, 6:2.

Ruskinja Svetlana Kuznjecova pobijedila je u prvom kolu Britanku Heder Votson u dva seta – 6:1, 6:3, a protivnica u drugom kolu biće joj sunarodnica Anastasija Pavljučenkova.

Pavljučenkova je u prvom kolu pobijedila tursku teniserku Čaglu Bujukakčaj sa 6:3, 4:6, 6:1.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: