Kada sam igrao protiv Đokovića imao sam osjećaj da je nepobjediv | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Kada sam igrao protiv Đokovića imao sam osjećaj da je nepobjediv

Izvor: Tanjug | Datum:06.12.2017.

Najbolji teniser svijeta u 2017. Rafael Nadal otkrio je da mu je Novak Đoković teži rival od Rodžera Federera za koga kaže da je najbolji igrač svih vremena.

Svjetski broj jedan Rafael Nadal priznao je da mu je tehnički najteže bilo da igra protiv Novaka Đokovića, a da je Rodžer Federer najbolji teniser ikada.

Španac, protiv Đokovića ima negativan skor 24-26.

"Federer je najbolji teniser u istoriji... Da li i najbolji protiv koga sam igrao? Ne znam, možda, njegove titule dokazuju, ali na tehničkom nivou, kada je Đoković bilježio najbolje rezultate, imao sam osjećaj kao da igram protiv nepobjedivog", rekao je Nadal, a prenosi Eurosport.

Nadal je godinu završio kao prvi na ATP listi, osvojio je Rolan Garos i US Open i sa 16 gren slem titula nalazi se na samo tri od rekordera Federera, dok je Đoković završio kao 12. zbog povrede i pauze od jula.

Nadal se prijavio za učešće na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, gdje će biti i Đoković, a u novoj sezoni pred Australijan open igraće samo u Brizbejnu.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: