Video arhiva | Herceg Televizija Trebinje

Video

Prikaži sve Novosti Emisije
Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) Video

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

23.04.2018.
Dobro jutro Hercegovino. O brojnim izazovima rada u ambulanti porodične medicine ovoga jutra razgovarali smo sa dr Milanom Projevićem, specijalistom interne medicine. Dr Projević je po anketi koju je provelo Udruženje KAP proglašen za najboljeg zdravstvenog radnika u RS. Za današnji izgled Tanje Tomić Škero zaslužni su TomTailor ft Vogeli i Peko Trebinje, a sa nama su svakog jutra i Info-Centar, ePonuda, Desetka, Bar 2000, Peron, Sana Linea, Stil, Beautyland, TQNET, Lotex, Autounion.

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) Video

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

21.04.2018.
Sa zadovoljstvom objavljujemo vijest da je naša emisija za djecu "Mini učionica" prije nekoliko dana napunila dvije godine. Tim povodom iz studija Mini učionice u studio Dobro jutro Hercegovino stigli su nam Milica i David. U jutarnjem programu ovoga jutra ugostili smo i Maju Arsenović iz "Pčelice Maje" Bileća, koja već 14 godina oblači naše bebe u najljepši pamuk. Naporne vježbe siguran su put do dobrog zdravlja i lijepog izgleda, pa smo i ove subote vježbali uz Fitnes centar COR. Za izgled naše Tanje zaslužni suTomTailor ft Vogeli, Peko Trebinje. A sa nama su i Studenac, Info-Centar, ePonuda, Desetka, Bar 2000, Peron, Sana Linea, Stil, Beautyland, TQ NET, Lotex.

NAŠ GOST: Božidar M. Glogovac (VIDEO) Video

NAŠ GOST: Božidar M. Glogovac (VIDEO)

21.04.2018.
Gost je na prostoru Hercegovine uvijek bio poštovan i dočekan. „Naš gost“ je emisija koja s uvažavanjem u goste poziva pametare, koji svakog petka u 20 časova, imaju šta da kažu i od kojih, i uz koje učimo kako baštiniti ljudsku riječ, koja je oduvijek mjera ljudskog postojanja. U novom izdanju emisije "Naš gost" koju uređuje i vodi Zoran Grgurević gost je bio pjesnik Božidar M. Glogovac. Ovaj diplomirani filosof objavio je prvu od deset zbirki u šezdesetoj godini života i od tada svojom poezijom bogati srpsku književnost.

Glas Hercegovine (VIDEO) Video

Glas Hercegovine (VIDEO)

21.04.2018.
U Glasu Hercegovine pogledajte: Neefikasni krivični postupci glavni problem u funkcionisanju pravne države - Dr Milan Projević iz Trebinja najbolji zdravstveni radnik u RS - Otvoren 10. Međunarodni festival zabavljača za djecu - Finale malih Olimpijskih igara u košarci za srednjoškolce RS otvorila ministarka Davidović - U Trebinju održan humanitarni turnir „SRCEM ZA DŽAJU“

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) Video

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

20.04.2018.
Dobro jutro Hercegovino. Gost u našem studiju ovog jutra bio je predsjednik CORIE (Centra za održivi razvoj i ekologiju) mr Aleksandar Vukanović sa kojim smo razgovarali o nedjeljnoj akciji čišćenja grada na Trebišnjici. Ugostili smo i našu koleginicu Natašu Đurić sa kojom smo promovisali "Objektiv", novu emisiju u produkciji Herceg Televizije. Uz to, nagradili smo Vas ulaznicama welness i SPA Motela i konobe Studenac. Za izgled naše Željane Lošić zaslužni su TomTailor ft Vogeli i Peko Trebinje, a sa nama su svakako i Studenac, Info-Centar, ePonuda.ba, Desetka, Bar 2000, Peron, Sana Linea, Stil, Beautyland, TQ NET, Lotex.

Glas Hercegovine (VIDEO) Video

Glas Hercegovine (VIDEO)

20.04.2018.
U Glasu Hercegovine pogledajte: - Geografski fakultet iz Beograda i Grad Trebinje potpisali sporazum o saradnji - Nevesinje: Usvojen program rada Boračke organizacije - Djeca iz "Naše radosti" na trgu crtali i plesali u čast planete Zemlje - U Gacku promovisana knjiga Sreta Vučkovića - Sutra počinje Festival zabavljača za djecu

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) Video

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

19.04.2018.
Gosti u studiju jutarnjeg programa Herceg Televizije bili su košarkaši Leotara, kapiten Marko Raičević i Luka Radmilović. Iako im sinoć nije pošlo za rukom da pobijede i time izbore plasman u viši rang takmičenja, ovog jutra pričali smo o uspješnoj sezoni koja je iza njih. Donosimo vam i priču o nesvakidašnjem razredu VI2 iz Bileće. Za današnji izgled naše Tanje zaslužni su TomTailor ft Vogeli i Peko Trebinje, a sa nama su svakako i Info-Centar, ePonuda, Desetka, Bar 2000, Peron, Sana Linea, Boutique Stil, Beautyland, TQ NET, Lotex.

VUK KOSTIĆ ZA HERCEG TV: U Hercegovini punim baterije (VIDEO) Video

VUK KOSTIĆ ZA HERCEG TV: U Hercegovini punim baterije (VIDEO)

19.04.2018.
U razgovoru za našu televiziju, poznati glumac Vuk Kostić kaže da je za njega Trebinje najljepši mediteranski grad. Otkrio nam je i razloge svog višednevnog boravka u Hercegovini, a najavio je i snimanje nove sezone popularne serije "Ubice moga oca", za koju kaže da će biti bolja od predhodne dvije.

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) Video

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

18.04.2018.
Još jedno jutro proveli smo u odličnom društvu. Dr Milovan Pecelj sa Univerziteta u Beogradu najavio nam je naučno-stručni skup posvećen Jevtu Dedijeru koji se održava u našem gradu. Miodrag Ljumo Hrnjez pričao nam je o radu Zavičajnog kluba "Osvit" iz Bileće. Ovaj klub okuplja veliki broj mladih talentovanih ljudi, a najnoviji projekat im je predstava "Profesionalac" koju je i trebinjska publika nedavno imala priliku pogledati.. Uz Dobro jutro Hercegovino su TomTailor ft Vogeli, Peko Trebinje, Info-Centar, ePonuda, Desetka, Bar 2000, Peron, Sana Linea, Boutique Stil, Beautyland, TQ NET, Lotex.

Glas Hercegovine (VIDEO) Video

Glas Hercegovine (VIDEO)

18.04.2018.
U Glasu Hercegovine pogledajte: - Zavođe napokon dobija vodu - U Trebinju počeli naučni skupovi posvećeni Jevtu Dedijeru i prostornom planiranju - Rad Jevta Dedijera trajne vrijednosti i nacionalnog značaja - U nedjelju velika akcija uređenja grada, poziv svim Trebinjcima da se pridruže akciji

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) Video

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

17.04.2018.
Ovo jutro proveli smo u društvu sjajnih gostiju. Naša košarkašica sa internacionalnom karijerom Aleksandra Begenišić pričala nam je o svojim iskustvima o klubovima u kojima je igrala, a posebno izdvaja vrijeme provedeno u Iranu. Sa fotografom Jovanom Vidakovićem razgovarali smo o umjetničkoj fotografiji, te o međunarodnim nagradama koje je ovaj umjetnik dobio za svoj rad. Maja iz Fitnes centra COR nam je pripremila novi set kardio vježbi. Sa nama su TomTailor ft Vogeli, Peko Trebinje, Info-Centar, ePonuda, Desetka, Bar 2000, Peron, Sana Linea, Boutique Stil, Beautyland, TQ NET, Lotex.

Glas Hercegovine (VIDEO) Video

Glas Hercegovine (VIDEO)

17.04.2018.
U Glasu Hercegovine pogledajte: Gradska uprava Trebinje sufinansira sanaciju fasada - Pridvorčani u akciji uređenja dječijeg igrališta i teretane na otvorenom - U Trebinju sutra počinje naučni skup posvećen Jevtu Dedijeru - Romeo i Julija sa srećnim krajem pred gatačkom publikom