Video arhiva - Emisije | Herceg Televizija Trebinje

Video - Emisije

Prikaži sve Novosti Emisije
Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) Video

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

15.06.2018.
Gost jutarnjeg programa bio je Nikola Bajović, direktor Turističke organizacije Opštine Bileća. Najavljujemo pete po redu "Dane bilećkih proizvoda i stvaralaštva", manifestaciju koja je od velikog značaja za ovu opštinu. U Trebinju će se 15, 16. i 17. juna održati prvi "Kup prijateljstva" u košarci za dječake rođene 2004. godine i mlađe u organizaciji Košarkaškog kluba Leotar. Tim povodom, gosti u studiju bili su i Petar Đurić, trener i mladi reprezentativci RS Đorđe Mijatović i Milan Ždralić. Pozdravljamo i TomTailor ft Vogeli, Salon namještaja Desetka, Sam-Tex Company, Dineco namještaj po mjeri, X express, Autounion, KapitalSoft, Color Studio, Bar 2000, Apoteke Belladonna, Peron, Lotex, Klub 089, Trial, Peko Trebinje, Sana Linea, Butik Stil.

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) Video

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

14.06.2018.
Da li znate šta podrazumijeva posao programera? Šta je vještačka inteligencija i gdje se ona danas primjenjuje? Znate li šta su to kvantni računari? Kako nastaju aplikacije za mobilni telefon, a kako složeni kompjuterski programi? Na ove, ali i druge zanimljive teme odgovore nam je dao programer Ranko Mandić, koji je prošle godine osvojio nagradu za najinspirativnije rješenje Američke svemirske agencije NASA na njihovom godišnjem takmičenju. Za izgled voditeljke zaslužan je TomTailor ft Vogeli. Sa nama su i Salon namještaja Desetka, Sam-Tex Company, Dineco namještaj po mjeri, X express, Autounion Trebinje, KapitalSoft :: Informatički Studio, Color Studio, Bar 2000, Apoteke Belladonna - Trebinje, Peron, Lotex, Klub 089, Trial, Peko Trebinje, Sana Linea, Butik Stil.

Glas Hercegovine (VIDEO) Video

Glas Hercegovine (VIDEO)

14.06.2018.
U Glasu Hercegovine pogledajte: - Ivanić glasao za NATO - MUP poziva na poštovanje zakona o saobraćaju - Vlada sa distributerima o eventualnom smanjenju cijena goriva - I pored sve većeg broja migranata u Hercegovini stanovništvo vjeruje policiji - Svjetski dan Dobrovoljnog davalaštva krvi nizom aktivnosti obilježen i u Trebinju

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) Video

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

13.06.2018.
Gost jutarnjeg programa Herceg RTV bio je predsjednik Socijalističke partije Republike Srpske i aktuelni ministar industrije, energetike i rudarstva Petar Đokić sa kojim smo razgovarali o aktuelnim društveno-političkim temama. Ugostili smo i direktora OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" Darka Jegdića. Osim o aktuelnim temama, razgovarali smo i o zanimljivom projektu pod nazivom "Čitalići" koji Republika Srpska od 2014. godine provodi u saradnji sa institucijama i školama iz Srbije. "Čitalići" su projekat koji predstavlja program razvijanja i njegovanja vještina, čitanje i razumijevanje pročitanog i pisano izražavanje. Za izgled voditeljke zaslužan je Butik Stil. Sa nama su i Salon namještaja Desetka, Sam-Tex Company, Dineco namještaj po mjeri, X express, Autounion Trebinje, KapitalSoft :: Informatički Studio, Color Studio, Bar 2000, Apoteke Belladonna - Trebinje, Peron, Lotex, Klub 089, Trial, Peko Trebinje, Sana Linea, TomTailor ft Vogeli.

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) Video

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

12.06.2018.
Gost u studiju Herceg televizije je bioZoran Milošević, načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Grada Trebinja. Najavili smo brojna kulturna dešavanja koja se očekuju u okviru "Trebinjskog kulturnog ljeta". Za izgled voditeljke zaslužan je Butik Stil. Uz Herceg Televiziju i ovog jutra Salon namještaja Desetka, Sam-Tex Company, Dineco namještaj po mjeri, X express, Autounion Trebinje, KapitalSoft :: Informatički Studio, Color Studio, Bar 2000, Apoteke Belladonna - Trebinje, Peron, Lotex, Klub 089, Trial, Peko Trebinje, Sana Linea, TomTailor ft Vogeli.

Glas Hercegovine (VIDEO) Video

Glas Hercegovine (VIDEO)

12.06.2018.
U Glasu Hercegovine pogledajte: - Prekinuta 11. redovna sjednica SO Bileća - Trebinje: Izložen privremeni birački spisak - Kroz EKO projekte do čistijeg Trebinja - Počela Treća likovna kolonija "KOLO 2018"

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) Video

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

11.06.2018.
Povodom otvaranja Treće međunarodne likovne kolonije "KOLO 2018" gosti u studiju bili su Dražen Milić i Mišo Vemić. Sa nama su i Salon namještaja Desetka, Sam-Tex Company, Dineco namještaj po mjeri, X express, Autounion, Kapital Soft, Color Studio, Bar 2000, Apoteke Belladonna, Peron, Lotex, Klub 089, Trial, Peko Trebinje, Sana Linea, Butik Stil, TomTailor ft Vogeli.

Glas Hercegovine (VIDEO) Video

Glas Hercegovine (VIDEO)

11.06.2018.
U Glasu Hercegovine pogledajte: - Nova hapšenja migranata u Hercegovini - Od planiranih 5 miliona za navodnjavanje do sada isplaćeno 1,2 milion maraka - U Studentskom centru instalisana LED rasvjeta i ugrađeni spušteni plafoni - Počeo upis u srednje škole - Počeli pripremni radovi za izgradnju atletske staze na stadionu Leotara

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) Video

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

09.06.2018.
Gost jutarnjeg programa bio je Viktor Simončić, međunarodni stručnjak iz oblasti životne sredine, koji nam je prenio utiske sa jučerašnje Konferencije o klimatskim promjenama koja je održana u našem gradu. I ovoga jutra je za izgled voditeljke zaslužan butik TomTailor ft Vogeli. A društvo nam prave i Salon namještaja Desetka, Sam-Tex Company, Dineco namještaj po mjeri, X express, Autounion, Kapital Soft, Color Studio, Bar 2000, Apoteke Belladonna, Peron, Lotex, Klub 089, Trial, Peko Trebinje, Sana Linea, Butik Stil.

Naš gost: Petar Milanović (VIDEO) Video

Naš gost: Petar Milanović (VIDEO)

09.06.2018.
Gost je na prostoru Hercegovine uvijek bio poštovan i dočekan. „Naš gost“ je emisija koja s uvažavanjem u goste poziva pametare, koji svakog petka u 20 časova, imaju šta da kažu i od kojih, i uz koje učimo kako baštiniti ljudsku riječ, koja je oduvijek mjera ljudskog postojanja. U novom izdanju emisije "Naš gost" koju uređuje i vodi Zoran Grgurević gost je bio prof. dr Petar Milanović, hidrogeolog svjetskog glasa, koji kaže "u Trebinje sam sedamdesetih godina došao na jednu, a ostao dvadest godina. Projekat gradnje Hidroelektrana na Trebišnjici rezultirao je da postanem jedan od najvećih i najpoznatijih poznavalaca karsta u svijetu."

Glas Hercegovine (VIDEO) Video

Glas Hercegovine (VIDEO)

09.06.2018.
U Glasu Hercegovine pogledajte: - Odbornici SNSD-a Gacko bojkotuju rad lokalnog parlamenta -Trebinje: Sela bez struje, poplavljeni prizemni stanovi - U Trebinju projekat obuke mladih za pokretanje biznisa - Istaknuti srpski diplomata Vladislav Jovanović održao predavanje u Trebinju - Uspješno završena prva godina škole sporta

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) Video

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

08.06.2018.
U Trebinju počinje 19. Međunarodni Moto vikend na kojem se i ove godine očekuje dolazak više od hiljadu i po bajkera iz regiona i Evrope. Trebinjci i njihovi gosti na dvotočkašima, pored koncerata regionalnih zvijezda, pogledaće i tradicionalni defile motociklista ulicama Trebinja, koji je zakazan za subotu od 18 časova, nakon čega će u bajkerskom kampu biti priređene i moto igre. Tim povodom, gost u našem studiju bio je Vučko Bašić iz Moto kluba TNT Trebinje. Drugi gost u današnjem izdanju jutarnjeg programa bio je Stevan Bekan, direktor JU "Ekologija i bezbjednost", a najavili smo konferenciju o klimatskim promjenama pod nazivom „Klimatske promjene, rizici i zajedničko djelovanje u regionu“, koja je počela u Kulturnom centru Trebinje od 10 časova. I danas smo najbržu gledateljku nagradili ulaznicama wellness & spa #Studenac. Za izgled voditeljke zaslužan je TomTailor ft Vogeli. A uz nas su i Salon namještaja Desetka, Sam-Tex Company, Dineco namještaj po mjeri, X express, Autounion Trebinje, KapitalSoft, Color Studio, Bar 2000, Apoteke Belladonna, Peron, Lotex, Klub 089, Trial, Peko Trebinje, Sana Linea, Butik Stil.