Novi filmovi u trebinjskom bioskopu | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Novi filmovi u trebinjskom bioskopu

Izvor: KC Trebinje | Datum:14.03.2018.

Na repertoaru trebinjskog bioskopa, u periodu od 15. do 20. marta dva odlična filmska ostvarenja. Svakog dana od 18 časova najmlađi Trebinjci ali i svi ljubitelji dobre animacije uživaće uz najnoviji film " Patuljci uzvraćaju udarac". A nakon dva kultna nastavka s Anđelinom Džoli, vrijeme je za novu Laru Kroft s Alisijom Vikander u glavnoj ulozi. Film "Pljačkašica grobova" prikazivaće se od 20 časova.

SADRŽAJ FILMA "PATULJCI UZVRAĆAJU UDARAC":

Ni vrtni patuljci nisu što su nekad bili.

Kada djevojčica Kloi otkrije da u njenoj novoj kući vrtni patuljci nisu ono što se činilo da jesu, mora odlučiti kako postupiti.

Patuljci sa naime bore protiv zlih Trogsa koji stižu iz druge dimenzije.

IZVORNO IME: Gnome Alone

REŽIJA: Piter Lepeniotis (Peter Lepeniotis)

ULOGE: Beki Dži (Becky G), Džoš Pek (Josh Peck), Tara Strong (Tara Strong)…

ŽANR: Animacija  

TRAJANJE: 90 min.

CIJENA: 4 KM

SADRŽAJ FILMA "PLJAČKAŠICA GROBOVA":

Lara Kroft je strastvena, samostalna djevojka i ćerka ekscentričnog pustolova koji je nestao dok je ona još bila tinejdžerka. Sada, nakon sedam godina, Lara nema nikakav stvaran cilj i svrhu, odbija da preuzme uzde carstva svog oca jednako kao što odbija i da prizna da je stvarno otišao. Protiveći se očevim posljednjim željama, Lara odlučuje da ostavi sve iza sebe kako bi riješila zagonetku njegovog misterioznog nestanka, a svoju potragu započinje istraživanjem posljednje lokacije na kojoj je viđen.

IZVORNO IME: Tomb Raider

REŽIJA: Roar Uthag (Roar Uthaug)

ULOGE: Alisija Vikander (Alicia Vikander), Dominik Vest (Dominic West), Volton Gogins (Walton Goggins), Danijel Vu (Daniel Wu)

ŽANR: Akcija, avantura

TRAJANJE: 122 min.

CIJENA: 4 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: