U trebinjskom bioskopu film 'LED' | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

U trebinjskom bioskopu film 'LED'

Izvor: KC Trebinje | Datum:05.04.2018.

Svi ljubitelji filma imaće priliku da u trebinjskom bioskopu 5, 7, 10. i 11. aprila pogledaju fantastično rusko ostvarenje "LED", u kojem igra i talentovani Miloš Biković. Inspirisan istinitim događajima, LED je emotivna priča o djevojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica.

Projekcije su u 18.00 i 20.00 časova.

SADRŽAJ FILMA:

Još od ranog djetinjstva, Nađa je vjerovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najljepši ples. Zbog svoje vjere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspjeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

IZVORNO IME: Lyod

REŽIJA: Oleg Trofim (Oleg Trofim)

ULOGE: Darja Tarasova (Aglaya Tarasova), Miloš Biković, Aleksandar Petrov (Alexander Petrov), Marija Aronova (Mariya Aronova), Ksenija Rapoport (Kseniya Rappoport), Jan Zapnik (Yan Tsapnik)

ŽANR: Drama, mjuzikl, romansa/ljubavni

TRAJANJE: 113 min.

CIJENA: 4,00 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: