Novi filmovi u trebinjskom bioskopu do 22. maja (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Novi filmovi u trebinjskom bioskopu do 22. maja (VIDEO)

Izvor: KC Trebinje/Herceg TV | Datum:18.05.2018.

Trebinjska publika će do 22. maja imati priliku da pogleda dva nova filmska ostvarenja. Riječ je o animiranom filmu "Cvrle, nikad ne letiš sam", dirljivoj priči za cijelu porodicu i naučnofantastičnom "Dedpulu 2", u kojem jednu od uloga tumači i Stefan Kapičić.

SADRŽAJ FILMA “CVRLE, NIKAD NE LETIŠ SAM”:

Glavni junak Cvrle nije naučio da leti na vrijeme. Njegova porodica migrira u toplije krajeve, a on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proljeće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći i prijatelji.

IZVORNO IME: Ploey – you never fly alone

REŽIJA: Arni Asgeirson(Árni Ásgeirsson)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija

TRAJANJE: 85 min.

CIJENA: 4,00 KM

 
SADRŽAJ FILMA "DEDPUL 2":

Pošto je preživio skoro pa smrtonosni goveđi napad, unakaženi radnik kafića Vjed Vilson se trudi da ostvari svoj san i postane najzgodniji šanker u Mejberiju, a istovremeno mora da nauči da živi sa gubitkom čula za ukus.

Ne bi li nekako sebi zabiberio život, a u potrazi za kondenzatorom fluksa, Vejd mora da se bori protiv nindži, jakuza i čopora seksualno agresivnih pasa, putujući po svijetu i otkrivajući važnost porodice, prijatelja i ukusa. Ono što će naći jeste dašak avanture i nešto za čime je žudio, a to je šolja za kafu s titulom „Najbolji ljubavnik na svijetu“ na njoj.

IZVORNO IME: Deadpool 2

REŽIJA: Dejvid Lič (David Leitch)

ULOGE: Rajan Rejnolds (Ryan Reynolds), Morina Bakarin (Morena Baccarin), Džoš Brolin (Josh Brolin), Brijana Hilderbrand (Brianna Hilderbrand), Stefan Kapičić…

ŽANR: Naučnofantastični, superherojski

TRAJANJE: 117 min.

CIJENA: 4,00 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: