Novi filmovi u trebinjskom bioskopu od 14. do 19. juna | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Novi filmovi u trebinjskom bioskopu od 14. do 19. juna

Izvor: KC Trebinje/Herceg TV | Datum:13.06.2018.

Pred trebinjskom publikom su dva odlična filmska ostvarenja. U periodu od 14. do 19. juna na repertoaru su "Nevjerovatna priča o animiranoj kruški", film snimljen prema istoimenoj dječijoj slikovnici, koji će se prikazivati od 18 časova i romantična drama "Eva" od 20 časova.

SADRŽAJ FILMA"NEVJEROVATNA PRIČA O ANIMIRANOJ KRUŠKI":

Najbolji prijatelji, slon Sebastijan i mačka Miću, žive u mirnom primorskom mjestu Suncogradu. Svi žive srećno dok, iznenada, omiljeni gradonačelnik Džejbi ne nestane! Pecajući, Miću „hvata“ bocu s porukom od Džejbija koji piše da je zaglavio na Tajanstvenom ostrvu i da treba da ga spasu. U boci se nalazi i sjemenka – iz koje, kad je posade, izraste džinovska kruška! Od kruške su napravili brod u kom Sebastijan, Miću i otkačeni profesor Glukoza kreću u opasnu avanturu gdje se sreću sa gusarima, morskim zmajem i znatiželjnim duhovima. Svu hrabrost koju su imali skoro su potrošili, ali ipak ništa ne može spriječiti najbolje prijatelje da pronađu Tajanstveno ostrvo i vrate se kući sa Džejbijem.

IZVORNO IME: The Incredible Story of the Giant Pear

REŽIJA: Amalije Nesbi Fik (Amalie Næsby Fick), Jurgen Lerdam (Jørgen Lerdam)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija

TRAJANJE: 80 min.

CIJENA: 4,00 KM

SADRŽAJ FILMA"EVA":

Glavni junak, mladić Bertran, je slučajni svjedok smrti slavnog pisca i jedini svjedok postojanja njegovog posljednjeg manuskripta.

Bertran odluči da potpiše tekst svojim imenom i odmah biva proglašen za literarnog genija. Slava donosi i pritisak da ispostavi svoje sljedeće remek-djelo, a Bertranu u radu pomaže susret sa misterioznom Evom, prostitutkom visoke klase.

Razgovori sa Evom u početku ga inspirišu, ali uskoro njegova opsesija ovom ženom počinje da izmiče kontroli…

IZVORNO IME: Eva

REŽIJA: Benoa Žako (Benoȋt Jacquot)

ULOGE: Izabel Iper (Isabelle Huppert), Gaspar Ulije (Gaspard Ulliel), Julija Roj (Julia Roy), Ričard Beri (Richard Berry)

ŽANR: Drama, romantični/ljubavni

TRAJANJE: 102 min.

CIJENA: 4,00 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: