Магазин - Забава

СКАЛА: Trik FX - четврти пут на првом мјесту у забавној емисији Скала (АНКЕТА)

Извор: Херцег ТВ | Датум:19.06.2017.

Музичка емисија "Скала" нови је продукцијски пројекат Херцег Телевизије и први властити пројекат у области музичког програма. Скалу, чији је аутор и водитељ Горица Ивковић можете гледати сваке суботе у 20 часова на програму Херцег ТВ. У свакој емисији представљамо Вам 10 популарних музичких нумера, а Ви својим гласовима одлучујете које су то најслушаније пјесме, а које не треба да се нађу на листи.

Сродна слика

Гласајте и одлучите која је пјесма хит недјеље и који је распоред нумера на листи, док три пјесме са најмање гласова испадају са листе за сљедећу седмицу.

У протеклој недјељи гласања, Ви сте својим гласовима изабрали нумеру "Ја ноћас пијем" коју изводи Trik FX и коју можете послушати овдје:


Са листе су испале три нумере са најмање гласова: Жељко Бебек са пјесмом "Оно нешто наше", Сергеј Ћетковић са пјесмом "Боље нађи другог" и Александра Пријовић са пјесмом "Тестамент".

Нови кандидати за хит седмице су: Мирза Селимовић са нумером "Брод лудака", Александра Пријовић са нумером "Следећа" и Беца Фантастик са нумером "Анестезија".

Гласајте за пјесму која по вашем мишљењу заслужује да буде овоседмични хит.

19.06.2017.
Категорија: Забава

Најчитаније у овој категорији: