SKALA: Trik FX - četvrti put na prvom mjestu u zabavnoj emisiji Skala (ANKETA) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

SKALA: Trik FX - četvrti put na prvom mjestu u zabavnoj emisiji Skala (ANKETA)

Izvor: Herceg TV | Datum:19.06.2017.

Muzička emisija "Skala" novi je produkcijski projekat Herceg Televizije i prvi vlastiti projekat u oblasti muzičkog programa. Skalu, čiji je autor i voditelj Gorica Ivković možete gledati svake subote u 20 časova na programu Herceg TV. U svakoj emisiji predstavljamo Vam 10 popularnih muzičkih numera, a Vi svojim glasovima odlučujete koje su to najslušanije pjesme, a koje ne treba da se nađu na listi.

Srodna slika

Glasajte i odlučite koja je pjesma hit nedjelje i koji je raspored numera na listi, dok tri pjesme sa najmanje glasova ispadaju sa liste za sljedeću sedmicu.

U protekloj nedjelji glasanja, Vi ste svojim glasovima izabrali numeru "Ja noćas pijem" koju izvodi Trik FX i koju možete poslušati ovdje:


Sa liste su ispale tri numere sa najmanje glasova: Željko Bebek sa pjesmom "Ono nešto naše", Sergej Ćetković sa pjesmom "Bolje nađi drugog" i Aleksandra Prijović sa pjesmom "Testament".

Novi kandidati za hit sedmice su: Mirza Selimović sa numerom "Brod ludaka", Aleksandra Prijović sa numerom "Sledeća" i Beca Fantastik sa numerom "Anestezija".

Glasajte za pjesmu koja po vašem mišljenju zaslužuje da bude ovosedmični hit.

Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: