Na Tjentištu počinje OK fest | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Na Tjentištu počinje OK fest

Izvor: Srna | Datum:30.06.2017.

Na Tjentištu večeras počinje četvrti „Nektar“ OK fest, muzički festival jedinstven po prirodnom ambijentu u kom se održava, ali i po istorijskoj važnosti tog lokaliteta.

Svi smještajni kapaciteti Nacionalnog parka „Sutjeska“ su rezervisani, a kao i ranijih godina najveći broj posjetilaca smjestiće se u OK kamp.

Dosta posjetilaca potražiće privatni smještaj na Tjentištu, ali i u Foči, pa se i ove godine očekuje dolazak više hiljada mladih sa prostora nekadašnje Jugoslavije.

Festival će trajati tri dana, do nedjelje, 2. jula, a posjetioci će i ove godine imati priliku da uživaju u svirkama popularnih bendova iz zemalja regiona, a cijena dnevne ulaznice je pet KM.

Danas na glavnoj bini nastupaju „Del Arno bend“, Josipa Lisac i „Disciplina kičme“.

Sutra su zvijezde večeri „Psihomodo pop“, TBF i „Van Gog“, a u nedjelju, 2. jula, Damir Urban, „Let tri“ i „Dubioza kolektiv“.

Na OK stejdžu, prije večernjeg programa na glavnoj bini, publiku će tokom dana od 16.00 časova zabavljati poznati bendovi – danas dana Džastins Džonson i Strejt Džekin, sutra „I-plej“ i „Kanda, Kodža i Nebojša“, a trećeg dana festivala „Deca loših muzičara“ i „Zoster“.

Na OK sinema stejdžu posjetioci će u tri dana moći da pogledaju tri filma, čije projekcije su od 21.00 čas.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: