Dženifer: Propuštamo život zbog društvenih mreža | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Dženifer: Propuštamo život zbog društvenih mreža

Izvor: Agencije | Datum:18.08.2017.

Holivudska glumica Dženifer Aniston u novom intervjuu za slavni magazin "Vog" otkriva zbog čega je nema na društvenim mrežama, izjednačavajući njihovu sveprisutnost sa duvanskom industrijom.

Rezultat slika za Dženifer Aniston

- Iskreno, kada pogledam oko sebe sve te ljude na telefonima, mislim da propuštamo toliko toga. I to je nešto što smo sami stvorili. Izjednačavam to sa duvanskom industrijom. Mladima je dovoljno teško odrastati i tražiti sebe i bez dodatnog pritiska koji stvaraju društvene mreže - kaže glumica.

Požalila se na tehnologiju koja kontroliše ljude i njihove živote.

- Imamo previše ekrana: televizore, telefone, računare... Brinem se da ispunjavamo dane nebitnim stvarima, što nam otežava da se fokusiramo na sebe - priča popularna glumica.

"Zvijezda" TV serije "Prijatelji" dala je i svoj komentar kada je njena prepoznatljiva frizura u pitanju.

- Volim navike. Ne popravljam nešto što nije slomljeno i ne obazirem se na mišljenja drugih ljudi, ne zanima me ako neko želi da promijenim frizuru ili boju kose. Volim kalifornijske pramenove, osjećam se prijatno. Imam prirodno talasastu kosu, tako da, kada je duža, mogu da je nosim ravnu ili uvijenu, i to je nešto što mi se dopada - rekla je Dženifer.

Kada je riječ o njenom odnosu sa tabloidima, primjećuje da mediji konstantno blate slavne ličnosti, što je veoma zbunjujuće.

- Ne razumijem zašto to rade ljudima koji su tu da zabavljaju ostatak svijeta. Ili kritikuju figuru, ili ljubavni život, ili to što neko bira da se ne ostvari u ulozi roditelja… Ne shvatam tu potrebu da se ljudi zlostavljaju na taj način. Možda će magazini koji se bave tračevima jednog dana nestati, ko zna - kaže Dženifer.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: