„Kiks bend” sve traženiji za zabave širom BiH: Vođeni smo željom da su naši gosti zadovoljni i da se dobro provode | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

„Kiks bend” sve traženiji za zabave širom BiH: Vođeni smo željom da su naši gosti zadovoljni i da se dobro provode

Izvor: extramagazin.ba | Datum:07.04.2017.

„Kix bend“ dobro je poznato ime i garant dobre zabave u klubovima i diskotekama širom BiH. Pet dugogodišnjih muzičara, Slavko Tanasković, muški vokal, basista, bubnjar i klavijaturista, Goran Đuričić, glavni muški vokal, gitarista Peđa Tanasković, klavijaturista Slavenko Perišić i jedina žena u sastavu i vokal izuzetnog glasa Kristina Sulaver već šest godina sviraju zajedno i uveseljavaju svoju brojnu publiku odličnim izvedbama domaćeg i stranog pop roka, starogradskih pjesama, ali i probranih hitova dobre narodne muzike.

Kix-bend1

– Kada su u pitanju naši nastupi najtraženiji smo za zabave, veselja, klubove i diskoteke. Najviše sviramo u gradu Trebinju, zatim Sarajevu, na Jahorini, a sve je više poziva za svirke i u regionu. Repertoar nam je šarolik, ali su uvijek u pitanju dobre pjesme, bez današnjeg kiča koji vlada u muzici. Cilj nam je i vođeni smo željom da su naši gosti zadovoljni i da se dobro provode na našim svirkama, kaže basista i vokal Slavko Tanasković.

No, osim pjesama drugih pjevača „Kiks bend“ je posvećen i autorskom radu. Do sada su snimili četiri vlastite numere, od kojih su tri i ekranizirali.

Kix-bend

– Spot za pjesmu „Zoro moja“ je snimljen u Višegradu, kao i video za „Još ti vjerujem“ na poznatoj lokaciji Bikavac. Numeru „Grade moj“ ekranizirali smo u Trebinju kao poklon gradu u kojem najviše nastupamo. Muziku i tekst za svaku pjesmu sam ja radio, dok je za aranžmane zaslužan Igor Jovanović, inače klavijaturista pjevača Saše Kovačevića, u čijem studiju je sve nastalo. Spotove nam je radio naš prijatelj Novak Knezić, kaže Tanasković.



Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: