Prvi tematsko-zabavni park u regionu otvara se sredinom juna u Hrvatskoj (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

Prvi tematsko-zabavni park u regionu otvara se sredinom juna u Hrvatskoj (FOTO)

Izvor: Turistički svet | Datum:08.04.2017.

Fun Park Mirnovec, prvi tematsko-zabavni park za djecu i odrasle u Hrvatskoj i regionu biće otvoren u Biogradu na Moru sredinom juna ove godine.

Park će, po uzoru na svjetske centre adrenalinske zabave, na 45.000 kvadratnih metara imati više od dvadeset različitih vožnji i sprava, podijeljenih u tri cjeline: Svemir, Gusarski grad i Divlji zapad.

Roller-coasteri, adrenalinsko klatno, panoramski točak, mega ljuljaška, vodeni tobogan, pomorska bitka, rotirajuća dizalica, bajkovite vrteške i kanui za najmlađe - samo su neke od budućih atrakcija parka.

Zabavu na atrakcijama upotpunjavaće i prateći sadržaji - ugostiteljski objekti, suvenirnica, večernji koncerti i dešavanja, kao i razni zabavljači: glumci, pevači, stand-up komičari, žongleri, mađioničari i cirkuzanti.

Ova prva fabrika zabave u regionu proizvodiće program svakodnevno i očekuje se da će već u prvoj godini poslovanja privući veliki broj posjetilaca.

- Park kao kombinacija adrenalinskih vožnji i tematske porodične zabave na jednom mjestu, novost je na tržištu regiona, koja će bez sumnje obogatiti turističku ponudu Hrvatske - poručuju iz Fun Park Mirnovec-a.

Prvi tematsko-zabavni park u regionu otvara se sredinom juna u Hrvatskoj (FOTO)Prvi tematsko-zabavni park u regionu otvara se sredinom juna u Hrvatskoj (FOTO)Prvi tematsko-zabavni park u regionu otvara se sredinom juna u Hrvatskoj (FOTO)Prvi tematsko-zabavni park u regionu otvara se sredinom juna u Hrvatskoj (FOTO)Prvi tematsko-zabavni park u regionu otvara se sredinom juna u Hrvatskoj (FOTO)


Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: