Mostarka mis novog svijeta | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

Mostarka mis novog svijeta

Izvor: Nezavisne novine | Datum:23.05.2017.

Ana Bavrka iz Mostara izabrana je za "Miss New World 2017" na izboru održanom u Turskoj.

Mostarka mis novog svijeta

"Draga moja Bosno i Hercegovino, uspjeli smo!", kratko je kazala nakon osvajanja ove titule.

Bavrka, koja je predstavljala Bosnu i Herce-govinu, od samog početka je važila za jednu od favoritkinja za ovu prestižnu nagradu. Lijepa Mostarka javnosti je poznata kao instruktor zumbe, specijalnog fitnes programa koji se bazira na plesnim pokretima i vježbanju uz muziku, te kao model i TV voditeljka, a u posljednje vrijeme i često lice brojnih muzičkih spotova regionalnih zvijezda.

Jedna od zanimljivosti i propusta organizatora je da je Ana Bavrka nosila lentu na kojoj piše samo "Bosnia", dok je Hercegovina izostavljena.

Ipak, obožavaoci se nadaju da će atraktivnoj Mostarki titula biti priznata, iako se čini da je predstavljala nepostojeću državu.

"Hvala vam za podršku, kompliment, kritiku, čak i loš komentar. U svakom slučaju, večeras je finalna večer, ja ću se potruditi da ovu malu zemlju Bosnu i Hercegovinu (iako na lenti fali Hercegovina, ali nećemo im zamjeriti) predstavim u najboljem svjetlu, kao što sam i radila prethodnih dana", poručila je Bavrka na svom Instagram profilu na dan izbora.



Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: