Info - dan 'YEP inkubator poslovnih ideja': Nove mogućnosti zapošljavanja i samozapošljavanja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Info - dan 'YEP inkubator poslovnih ideja': Nove mogućnosti zapošljavanja i samozapošljavanja

Izvor: Herceg TV | Datum:13.02.2018.

Grad Trebinje, Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Grada Trebinja i Projekat zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizuje uz podršku Vlade Švajcarske, pozivaju nezaposlene osobe koje žele da započnu vlastiti posao ili imaju poslovnu ideju koju žele realizovati da prisustvuju Info danu na kome će biti prezentovan program podrške “YEP inkubator poslovnih ideja”.

Info prezentacije će se održati u velikoj sali  Gradske uprave Grada Trebinja  danas u 18 časova.

Na YEP program podrške se mogu prijaviti:

- Nezaposleni;

- Zaposleni koji bi htjeli da pokrenu vlastiti posao;

- Organizacije civilnog društva, zainteresovane za angažman u oblasti socijalnog preduzetništva.

- Privredni subjekti/samostalni preduzetnici čija registrovana djelatnost nije starija od 6 (šest) mjeseci, od dana objavljivanja Javnog poziva.

Kroz YEP Inkubator učesnicima se osigurava podrška u jačanju ličnih preduzetničkih vještina, razvoju modela poslovnog plana, tehničkoj implementaciji proizvoda ili usluga te mentorstvo u registraciji i razvoju biznisa. Na kraju procesa inkubacije, nabolje ocijenjenim poslovnim planovima, biće ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa, te mentorsku podršku u oblastima u kojim za to identifikuje potreba.

Ukoliko imate poslovnu ideju koja zaslužuje pažljivu analizu i pripreme, smatrate se sposobnim da je predstavite tržištu dođite na info –dan i prijavite se na YEP Inkubator poslovnih ideja i stavite svoj preduzetnički potencijal na test!

Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: