Prodat hotel Metohija - Pavlović: Nemam obaveze prema radnicima! | Herceg Televizija Trebinje

Ekonomija

Prodat hotel Metohija - Pavlović: Nemam obaveze prema radnicima!

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:07.04.2016.

Kako Herceg TV od dobro obavještenog izvora saznaje, juče je prodat hotel Metohija u centru Gacka koji se nalazio u vlasništvu preduzeća AD "Ugostiteljstvo  i turizam" u Gacku. 

Poreska uprava Republike Srpske u avgustu 2014. godine zatvorila je ovo preduzeće i pokrenula postupak prinudne naplate poreskih dugovanja u iznosu od oko 600.000 KM.

Nakon što je prodat dio pokretne imovine na jučerašnjoj licitaciji, prodat je i hotel Metohija koji se nalazi u centru grada.

Kako je potvrđeno  Herceg Televiziji hotel je za oko 500.000 maraka kupila fočanska firma PAVGORD vlasništvo biznismena Gordana Pavlovića. Novi vlasnik kupio je samo objekat hotela i nema nikakve obaveze prema radnicima, koji se ne mogu nadati ni zaostalim zaradama jer će novac od prodaje hotela biti iskorišten za izmirivanje obaveza prema Poreskoj upravi RS kojoj se sada duguje oko 800 hiljada maraka, i Novoj banci.

Pavlović je ekskluzivno za Herceg TV potvrdio da je postao novi vlasnik hotela i najavio njegovu rekonstrukciju kako bi dotrajali objekat pretvorio u moderan i luksuzan hotel. Takođe, Pavlović kaže da nema nikakve obaveze prema radnicima i da nije dužan da zaposli bivše radnike ovog preduzeća nakon renoviranja hotela.

Opširnije pogledajte danas u 17:00 časova u informativnoj emisiji "Glas Hercegovine".


Kategorija: Ekonomija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: