Potvrđeno: Trebinje će do Vaskrsa dobiti kancelariju Konzulata Srbije | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Potvrđeno: Trebinje će do Vaskrsa dobiti kancelariju Konzulata Srbije

Izvor: Herceg TV | Datum:09.02.2018.

Trebinje će do Vaskrsa dobiti konzularnu kancelariju Republike Srbije, koja će biti smještena u Ćelovića kući. Sve potrebne saglasnosti su stigle. Vladimir Nikolić, generalni konzul Srbije u Republici Srpskoj sa sjedištem u Banjaluci kaže da će kancelarija biti na usluzi svim građanima Istočne Hercegovine.

Nikolić je istakao da će kancelarija obuhvatiti grad Trebinje, te opštine Ljubinje, Berkovići, Gacko, Bileća, istočni Mostar i Nevesinje.

Generalni konzul, koji danas boravi u Trebinju, u 12.00 časova će posjetiti Gimnaziju „Jovan Dučić“ u Trebinju, gdje će uručiti ček od 1.000 KM učenici te škole Nikolini Ninković, dobitniku nagrade književnog konkursa o temi „O mojim prijateljima u Srbiji“.

Konkurs je organizovan povodom Dana državnosti Srbije, a zajednički su ga priredili Republički pedagoški zavod Republike Srpske i Generalni konzulat Srbije u Banjaluci.

Nikolić kaže da je ove godine iz 92 srednje škole iz Republike Srpske pristiglo stotinjak sastava, a da je Ninkovićeva bila najbolja.

Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: