Lukač: Najpoznatiji dezerter daje sebi za pravo da priča o prolivenoj krvi za otadžbinu | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Lukač: Najpoznatiji dezerter daje sebi za pravo da priča o prolivenoj krvi za otadžbinu

Izvor: SRNA | Datum:31.05.2018.

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica, kao najpoznatiji dezerter u ovoj državi, uzima sebi za pravo da priča o prolivenoj krvi i patriotizmu i pravi cirkus od toga, jer nije prolio ni kap krvi za otadžbinu, već je pobjegao kada je trebalo braniti, istakao je građanin Republike Srpske Dragan Lukač.

“Govedarica je uzeo sebi za pravo da komentariše moju prolivenu krv u ratu i moj patriotizam. Svakom normalnom je poznato da čovjek nema više od pet litara krvi, ali je potpuno tačna moja izjava da sam prolio sedam litara krvi prilikom svih ranjavanja i operacija u ratu, jer su mi čak dva puta promijenili krv kako bih preživio”, naveo je Lukač u pisanom odgovoru Govedarici na njegovu jučerašnju izjavu da je “Lukač, prema sopstvenom priznanju, prolio sedam litara krvi za Republiku Srpsku, dvije litre više nego što stane u normalnog čovjeka, te da je “svoju krv debelo naplatio”.

Lukač je rekao da sve što je dobio od države u vidu pomoći, novca ili rješavanja stambenog pitanja, bilo je u skladu sa zakonom i mogućnostima u tom trenutku, kao što su se rješavala pitanja i drugih ratnih-vojnih invalida i porodica poginulih boraca.

On je naglasio da Govedarica ne razumije šta znači proliti krv za svoj narod i svoju zemlju, niti razumije da tako vrijeđa sve srpske borce i patriote, jer na jednom primjeru pokazuje šta misli o svima ostalim koji su stvarali Republiku Srpsku.

“Istovremeno mu ne smeta da zatraži povjerenje naroda za funkciju predsjednika Republike Srpske za čije kandidovanje mu nije falilo obraza kao dezerter da se nametne, ali narod zna i ne zaboravlja ko jednom izda, ponovo će to uraditi. Ovom narodnom poslovicom ću završiti o moralnom profilu Govedarice i nikada izabranom predsjedniku Republike Srpske”, naglasio je Lukač.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: