Nevesinje: Jovan Vasiljević novi predsjednik OO SDS-a | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Nevesinje: Jovan Vasiljević novi predsjednik OO SDS-a

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:01.05.2017.

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Nevesinje izabrao je novo rukovodstvo. Za predsjednika odbora izabran je Jovan Vasiljević koji je bio i jedini kandidat.

SDS 1

Zahvaljujući se članovima Skupštine na ukazanom povjerenju, Vasiljević je najavio da će raditi na promociji i jedinstvu stranke.

- Naš zadatak je da političkim i društvenim djelovanjem stvorimo zdrave osnove da već na narednim izborima uz pomoć mladih snaga  budemo stranka oko koje će se formirati vlast - istakao je Vasiljević.

Na sjednici Skupštine na  kojoj je od 261 člana bilo prisutno njih 139 izabran je novi Opštinski odbor SDS-a koji broji 65 članova.

Stari predsjednik Anto Šipovac poželio je novom predsjedniku uspjeh u radu izrazivši očekivanje da će Vasiljević sa novim timom do narednih izbora ojačati stanku koja će imati svog poslanika  u Narodnoj skupštini RS.

SDS Vasiljevic


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: