Premijer futsal liga BiH: Poraz Nevesinjaca u Banovićima | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Premijer futsal liga BiH: Poraz Nevesinjaca u Banovićima

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:18.02.2018.

KMF „Nevesinje“ poražen je na otvaranju drugog dijela sezone u Banovićima od istoimene ekipe rezultatom 5:3. Nevesinjci su izgubili bodove u korektnoj utakmici od silno motivisanog rivala. Domaći su vodili sa 2:0, i 4:2, ali su se izabranici trenera Buhovca vraćali u igru.

Kada je dva minuta prije kraja novi igrač nevesinjske ekipe Husnić smanjio na 4:3 činilo se da gosti mogu i do neriješenog rezultata. Stvorili su dobre prilike, ali su petim golom kažnjeni za otvorenu igru.

U narednom kolu u Nevesinje dolazi trebinjski Leotar. Upravo će hercegovački derbi, označiti i povratak premijerligaških utakmica u Sportsku dvoranu „Nevesinjka“ koja je od novembra zbog rekonstrukcije bila zatvorena za korisnike.

 

MNK BANOVIĆI - KMF NEVESINJE 5:3 (2:0)

Sportska dvorana u Banovićima. Gledalaca: 250.Sudije: Dragojević, Ivančević (Banja Luka). Strijelci: 1:0 Mujić, 2:0 Avdić, 2:1 Pudar, 2:2 Avdić(ag), 3:2 Mujić, 4:2 Avdić , 4:3 Husnić, 5:3 Mujić.

BANOVIĆI: Tanović, Avdić, Čamrković, Kovačević, Mujić, Imamović, Alibašić, Mujarić, Dedić, Smajlović, Sokolar, Hidić, Sliško, Čehajić.

NEVESINJE: Romović, Pudar, Miličević, G. Prodanović, Vučetić, Glogovac, Pantić, Husnić, Kovačević, Zečević.

Ostali rezultati:

Salines – Željezničar        9:6

Leotar – Centar                   4:1

Tango – Mostar SG               3:5

Zrinjski – Brčko                  7:1


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: