Očekuje se više od 800 sportista - Ljetna škola sporta u Trebinju počinje 24. juna | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Očekuje se više od 800 sportista - Ljetna škola sporta u Trebinju počinje 24. juna

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Grad Trebinje | Datum:21.05.2018.

Ljetna škola sporta u Trebinju počinje 24. juna, rečeno je danas nakon sastanka pomoćnika ministra za sport RS Dragana Jaćimovića sa gradonačelnikom Lukom Petrovićem i predstavnicima lokalnih preduzeća, javnih ustanova i sportskih kolektiva.

„U organizaciji Ministarstva porodice, omladine i sporta RS ljetnja škola sporta u Trebinju će od 24. juna do 26. avgusta okupiti preko 800 mladih perspektivnih sportista iz Republike Srpske i Srbije iz dvadesetak sportskih saveza. Jedan od osnovnih ciljeva ove sportske manifestacije je omasovljenje sporta, a resorno ministarstvo podržava ovakve projekte kojima se omladina motiviše da se u što većem broju uključi u sportske discipline“, istakao je Jaćimović.

On je izrazio veliku zahvalnost Gradu Trebinju, HET-u i javnim ustanovama koje će pomoći u organizacije ove manifestacije.

Iz budžeta resornog ministarstva za ovaj projekat izdvojeno je preko 200.000 KM, dok će Grad Trebinje učestvovati sa 5.000 KM.

Sastanku su prisustvovali predstavnici preduzeća „Hidroelektrane na Trebišnjici“, javnih ustanova „Dom učenika“ Trebinje, „Bazeni“ Trebinje, „Trebinje sport“ i Džudo kluba „Leotar“.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: