Ljetna škola kik boksa: U toku pripreme za Evropsko prvenstvo | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Ljetna škola kik boksa: U toku pripreme za Evropsko prvenstvo

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:26.07.2017.

Ljetna škola kik boksa koju je organizovalo Ministarstvo sporta i Kik boks savez  RS, održava se u Nacionalnom parku „Sutjeska“.

Na  kampu  učestvuje 15  kadeta i juniora reprezentativaca Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, a u toku su pripreme za Evropsko prvenstvo koje će se održati u prvoj polovini septembra 2017. godine u Makedoniji.

Kamp su posjetili i predsjednik KBS BiH Dragutin Papović i generalni sekretar KBS RS Branko Grahovac.

Treneri na ovom kampu su Veselin Đurišić, selektor juniorske reprezentacije KBS BiH i Neđo Bratić, predsjednik Sudijske organizacije KBS BiH.                                                                                          

"Danas smo po  programu imali predavanje o sportskim povredama, predavač je bio dr Dejan Bakonjić koji je upoznao sportiste i njihove trenere sa preventivnim uputstvima povreda te mu se ovim putem zahvaljujemo na sadržajnom i veoma korisnom predavanju" - rekao je Branko Grahovac, generalni sekretar KBS RS.                                                                                 

Grahovac se zahvalio i direktoru Nacionalnog parka "Sutjeska" Dejanu Pavloviću i šefu hotela "Mladost"  Bojanu Blagojeviću koji su im omogućili odlične uslove za pripreme reprezentacije za Evropsko prvenstvo.

U ovoj sedmici su predviđene posjete kampu od predsjednika KBS RS Slobodana Radovanovića i trenera Igora Markovića, člana Upravnog odbora KBS BiH te predstavnika Ministarstva sporta RS.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: