Vaterpolisti Leotara odigrali prvu utakmicu nakon 37 godina | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Vaterpolisti Leotara odigrali prvu utakmicu nakon 37 godina

Izvor: Radio Trebinje | Datum:31.10.2017.

Trebinjski vaterpolisti učestovali su na vaterpolo kupu u Banja Luci pod nazivom „Borac kup“ koji je organizovan za igrače rođene 2001. godine i mlađe.

Pored Trebinjaca na kupu su učestovali i mladi vaterpolisti „Marsonije“ iz Slavonskog broda, „Spartaka Prozivke“ iz Subotice, „Akademije B“ iz Sarajeva, „Slobode“ iz Užica, kao i vaterpolisti iz Valjeva.

Trebinjci su odigrali četiri utakmice u kojima su poraženi, a u Vaterpolo klub „Leotar“ ističu da su zadovoljni nastupom, jer su kao najmlađa ekipa na turniru pružila dostojan otpor svim učesnicima.

U ovom klubu kažu da je turnir bio odličan podsticaj za mlade vaterpoliste koji će završetkom radova na zatvorenom bazenu dobiti mnogo bolje uslove za treninge i takmičenja i zahvaljuju se gradonačelniku Luki Petroviću na podršci, jer, kako navode, bez njegove podrške ne bi mogli učestvovati na turniru.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: