Leo dočekuje Kotor Varoš | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Leo dočekuje Kotor Varoš

Izvor: Herceg TV | Datum:15.12.2017.

Rukometaši Leotara nastavljaju šampionat zaostalom utakmicom III kola u kojoj na domaćem parketu dočekuju ekipu Kotor Varoši.

Ovo je posljednja utakmica jesenjeg dijela, a osim takmičarskog, ovaj meč će imati i humanitarni karakter je će odlukom Uprave kompletan prihod sa utakmice biti uručen kao pomoć u liječenju našem sugrađaninu Danijelu Pudaru-Džaji.

“Odlučili smo da na ovaj način bar malo pomognemo našem sugrađaninu i vjerujemo da će publika doći u što većem broju da nas podrže i pomognu Džaji”, saopšteno je iz Uprave RK Leotar.

Što se tiče samog meča, stručni štab Leotara nalazi se na slatkim mukama jer nakon nekoliko kola svi igrači su na raspolaganju i spremno dočekuju subotnji okršaj sa kvalitetnim gostima.

“Kotor Varoš je odlična ekipa, ali vjerujem da možemo doći do nove pobjede. Prije svega akcenat treba staviti na čvršću odbranu koja automatski omogućava bržu tranziciju i lakše pogodke. Siguran sam da će momci ostaviti srce na terenu, kao i veću podršku sa tribina, s obzirom na humanitarni karakter utakmice” rekao je Milan Simonović, šef struke RK Leotar.

Meč je zakazan za subotu, 16. decembra sa početkom u 19 časova. Cijena ulaznice je 2 KM.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: