Program trebinjskog bioskopa u narednom periodu (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Program trebinjskog bioskopa u narednom periodu (VIDEO)

Izvor: Herceg TV/KC Trebinje | Datum:07.02.2018.

Trebinjska publika će u narednom periodu, do utorka 13. februara, imati priliku da uživa u dva nova filmska ostvarenja: trećem nastavku svjetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“- „Pedeset nijansi: Oslobođeni“, a drugo ostavrenje je namjenjeno najmlađim članovima društva. Riječ je o animiranom filmu ,,Mali Veseljak- Brod Spasilac“.

PEDESET NIJANSI: OSLOBOĐENI

OD 8 . DO 13. FEBRUARA 2018.

20.00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastasija Stil u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“ trećem nastavku svjetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Treći i posljednji nastavak počinje scenama sa luksuznog medenog mjeseca, zatim retrospektivom vjenčanja, te putovanjem kroz Evropu. Međutim, nije sve tako savršeno jer je Anastasija na meti kadnapera…

IZVORNO IME: Fifty Shades Freed

REŽIJA: Džejms Foli (James Foley)

ULOGE: Dakota Džonson (Dakota Johnson) Džejmi Dornan (Jamie Dornan), Kim Bejsinger (Kim Basinger), Erik Džonson (Eric Johnson)

ŽANR: Erotski, drama

TRAJANJE: 105 min.

CIJENA: 4.00 KM


MALI VESELJAK - BROD SPASILAC

OD 8 . DO 13. FEBRUARA 2018.

18.00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Poslije hrabre misije spasavanja u olujnim vremenskim prilikama, mladi spasilački čamac Elijas pozvan je da pređe u Veliku luku da radi. Uzbuđeno prihvata i napušta stari život i prijatelje, ali ubrzo shvata da veće nije uvijek bolje. Kada otkrije da lokalna kriminalna banda iskopava dragocjeni metal koji ima moć da utiče na vremenske prilike, Elijas će shvatiti da će morati da zatraži pomoć starih prijatelja kako bi raskrinkao planove bande.

IZVORNO IME: Elias or Storegaps Hemmelighet

REŽIJA: Simen Alsvik (Simen Alsvik), Karsten Fulu (Karsten Fylly)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija

TRAJANJE: 73 min.

CIJENA: 4.00 KM



Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: