Praznik mimoze : Fešta od mimoze, ribe i vina za sada bez odlaganja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Praznik mimoze : Fešta od mimoze, ribe i vina za sada bez odlaganja

Izvor: Radio Jadran | Datum:02.02.2018.

S obzirom na najnovije meteo okolnosti, iz Herceg festa, odnosno Direkcije Praznika mimoze, kažu  da program Fešte od mimoze, ribe i vina duž hercegnovske rivijere, sutra, 3. februara, za sada, ostaje kako je planirano i najavljeno.

Povorka kreće iz Kumbora u 10 sati i ustaljenom rutom donjim putem uz more ide do Baošića, gdje će ispred Doma kulture biti priređen nastup mažoretki Gradske muzike Herceg Novi i Mjesne muzike Đenovići. Posjetiocima su organizatori, Opština Herceg Novi i JUK Herceg fest, obezbijedili 1000 kilograma ribe i po 1000 litara vina i piva, koji će se besplatno dijeliti.

“U slučaju nekih meteo promjena o eventualnim izmjenama programa će se odlučivati u hodu i u skladu sa uslovima, a o svemu ćemo vas blagovremeno informisati” – poručuju iz Herceg festa.

Radi nesmetanog odvijanja Fešte biće izmijenjen režim saobraćaja na lokalnom priobalnom putu duž rivijere. Za sva motorna vozila biće privremeno zabranjen saobraćaj kroz naselja Kumbor, Đenovići, Baošići i Bijela, na dijelu puta od raskrsnice sa Jadranskom magistralom u Kumboru do Doma kulture u Bijeloj, od 10 do 15 sati.

Za večerašnji koncert Nine Badrić u 20 časova, sve je spremno  u Dvorani Park.

Inače, organizatori 4. Novske skalinade, još nisu odlučili hoće li sutra odložiti Malu skalinadu, trku od Škvera do Trga, odnosno Gradske tore. O tome će obavijstiti djecu i roditelje sutra do podne. Međutim, za nedjelju, trku od Škvera do vrha Španjole, kažu, nema odlaganja. Vjeruju da će meteo uslovi biti povoljniji nego sutra.

Takođe, iz PK Subra koji u noći između subote i nedjelje pripremaju uspon na Subru, ne razmišljaju da odlože događaj.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: