Čitulje na Herceg TV - Od danas pratite čitulje na našem portalu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Čitulje na Herceg TV - Od danas pratite čitulje na našem portalu

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:07.02.2018.

HERCEG TV je od danas omogućio svim svojim čitaocima da uz čitanje dnevne štampe prelistaju i čitulje sa područja Hercegovine korištenjem servisa eSmrtovnica.

citulje-herceg-tv

Čitulje će se objavljivati svakodnevno i sa ciljem da naši čitaoci budu upoznati sa onim koji su nas napustili, te da, ako imaju obavezu, na vrijeme znaju kada i gdje je izjava saučešća.

Herceg TV na ovaj način želi da svi građani Hercegovine dobiju informaciju besplatno i na vrijeme te da i na ovaj način povežu Hercegovce na svim merdijanima.

Servis je realizovala IT kompanija Softiko iz Trebinja, a usluga je uspostavljena u saradnji sa pogrebnim društivima iz gradova i opština Hercegovine, a biće u potpunosti besplatna za sve njene korisnike.

Portal Herceg TV bilježi veliki rast čitanosti i sa više od 6,000 dnevnih čitanja jedan je od najčitanijih, ali i najcitiranijih medija u Hercegovini.

„Herceg TV-a radi na razvoju i drugih servisa, a na portalu će uskoro biti dostupno i komentarisanje. Razvojem više usluga želimo da našim čitaocima omogućimo da sve informacije imaju na jednom mjestu“, navode u redakciji portala Herceg TV-a.

Čitulje možete da pratite u okviru posebne kategorije „Čitulje“ u glavnom meniju i u podnožnju u okviru menija Informacije.

Meni Informacije u podnožju vam nudi još Telefonski imenik, Red vožnje, Vremensku prognozu i Pregled programa.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: