Trebinje: U toku prijave za projekat zapošljavanja mladih | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje: U toku prijave za projekat zapošljavanja mladih

Izvor: Grad Trebinje | Datum:08.02.2018.

Grad Trebinje, Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja i Projekat zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizuje uz podršku Vlade Švajcarske, pozivaju sve zainteresovane sa područja Grada Trebinja da se prijave za učešće u programu podrške preduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja.

Kroz Inkubator, YEP i Grad Trebinje učesnicima osiguravaju podršku u jačanju ličnih preduzetničkih kapaciteta, razvoju modela i poslovnog plana za svoj poduhvat, tehničkoj implementaciji proizvoda i/ili usluga te mentorstvo u registraciji i razvoju biznisa.

Na kraju procesa inkubacije, polaznici će svoje biznise predstaviti stručnoj komisiji.

Poslovnim poduhvatima koji dobiju pozitivnu ocjenu biće ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa, te mentorsku podršku u oblastima u kojima se za to identifikuje potreba.

Prijave za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja je moguće predati do 23. februara 2018. godine u prostorijama Gradske uprave Grada Trebinja ili elektronskim putem na adrese: [email protected] i [email protected].


Više informacija o ovom projektu možete pronaći na sajtu Grada Trebinja. 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: