Ljubinje: Centar za socijalni rad provodi projekat 'Socijalizacija djece u RS' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ljubinje: Centar za socijalni rad provodi projekat 'Socijalizacija djece u RS'

Izvor: Opština Ljubinje | Datum:13.02.2018.

JU Javni fond za dječiju zaštitu, je i ove kao i prethodnih godina raspisao Javni konkurs za izbor najpovoljnijih ustanova i organizacija kao i vaspitača za učešće u Projektu „Socijalizacija djece RS 2018. godine“. Konkurs je raspisan 05.02.2018. godine i traje do 05.03.2018. godine.

Kao i prethodnih godina roditelji djece uzrasta od 7-15 godina, odnosno djece sa posebnim potrebama uzrasta od 7-17 godina, mogu podnijeti zahtjev u JU Centar za socijalni rad Ljubinje, gdje mogu dobiti i ostale informacije o kriterijumima učešća u projektu.

Lica obrazovnog profila, prosvjetni radnici, socijalni radnici, defektolozi, pedagozi, psiholozi, medicinsko osoblje, koji su zainteresovani da učestvuju u projektu kao vaspitači mogu preuzeti prijavne obrasce u Centru za socijalni rad u Ljubinju ili na sajtu JU Javni fond za dječiju zaštitu. Smjena traje deset dana, a datum smjene će biti naknadno utvrđen. Projekat traje od 20.05. do 21.09.2018. godine, u Bečićima u uslužnom prostoru hostela „Užice“.

Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: