Nakon Trebinja i Višegrad aktivirao servis za prijavu komunalnih problema ePatrola - vaše gradsko oko | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nakon Trebinja i Višegrad aktivirao servis za prijavu komunalnih problema ePatrola - vaše gradsko oko

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:19.02.2018.

Nakon Trebinja i opština Višegrad je na zvaničnom sajtu, aktivirala novu aplikaciju ePatrola – Vaše gradsko oko, za prijavu, pregled i upravljanje komunalnim problemima.

KOMUNALNE PROBLEME SADA MOŽETE PRIJAVITI PUTEM INTERNETA

Opštinska administracija Višegrada ističe da je cilj aplikacije efikasnije rješavanje komunalnih problema, ali i unapređenje komunikacije između građana i nadležnih odjeljenja i ustanova.

Aplikaciju je razvila kompanija Softiko iz Trebinja koja između ostalog razvija čitav Paket servisa za digitalizaciju lokalnih administracija.

"ePatrola – Vaše gradsko oko je usluga koja omogućuva svim posjetiocima jednostavnu prijavu, pregled i komentarisanje nepravilnosti i problema u gradu te dobijanje povratnih informacija od Grada po pitanju rješavanja problema", ističu u kompaniji.

Prijavite Vaš komunalni problem: PRIJAVI


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: