Servisne informacije za 20. februar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 20. februar 2018. godine

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:20.02.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 20.02.2018 godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, saopšteno je iz Javnog preduzeća "Vodovod".

Snabdijevanje grada električnom energijom je uredno, potvrđeno je iz Elektro-Hercegovine.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 39 pregleda i 10 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođen je jedan dječak, a u Foči jedna djevojčica.

Vatrogasci u protekla 24 časa imali su dvije intervencije: Obijanje brave od kuće u Petrovom polju i zapalio se kontejner u Vinogradima.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni bez vanrednih ograničenja. Građanima se savjetuje da zbog vremenskih prilika oprezno voze i poštuju saobraćajne znakove.

Policijska uprava Trebinje evidentirala je dva krivična djela, u Nevesinju “Nedozvoljena trgovina” i u Gacku “Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija”. Policijski službenici Policijske stanice Gacko su došli do operativnih saznanja da je lice inicijala J.P. pucalo iz vatrenog oružja u zrak ispred jednog svadbenog salona. U toku je dokumentovanje krivičnog djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“. Takođe, zabilježena su dva narušavanja javnoh reda i mira u Gacku, te jedna saobraćajna nezgoda u Trebinju sa evidentiranom materijalnom štetom.

U Trebinju u 07:00 časova izmjereno je 5 stepeni Celzijusa, vlaga 94%, pritisak 972 milibara, vjetar sjevero-istočni 1 m/s, kiše palo 10,5 litara. U Bileći jutros 4 stepena, a kiše palo 13,5 litara. Nevesinje 1 stepen, kiše 10 litara i 12 cm snijega. Gacko 1 stepen, kiše 8,5 litara i 14 cm snijega.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: