Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:23.02.2018.

Kako i na čemu štedjeti struju? Kako do manjeg mjesečnog računa za električnu energiju? Koji uređaji su najveći potrošači i kako ih racionalno koristiti? Npr. da li značajno štedimo ukoliko je bojler uključen tokom noći ili ga trebamo gasiti? Da li dvotarifni sat donosi značajne uštede i kolike, u temi jutra odgovore na ova i brojna pitanja vezana za snabdijevanje el. energijom potražili smo od Miljana Šinika, rukovodioca tehničke operative u Elektro-Hercegovini RJ Trebinje.
Od ovog petka vraćamo se jutarnjim vježbama sa našom Majom. Mladi talenat Damjan Gotovina odsvirao nam je nešto na gitari. Posjetili smo i Muzej Hercegovine i najavljujemo novo dešavanje koje se priprema za nedjelju 25. februar.
A sa nama su svakako Studenac, Desetka, SanaLinea, Peron, BAR2000, Boutique Stil, Beautyland, Trial, Info-Centar, ePonuda, TQNET, Klub089, Lotex, Peko Trebinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: