Servisne informacije za 26. februar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 26. februar 2018. godine

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:26.02.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 26.02.2018 godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, saopšteno je iz Javnog preduzeća “Vodovod”.

Napajanje električnom energijom uglavnom je uredno, saopšteno je iz Elektro-Hercegovine. Lijeva strana Popovog polja, Duži, Hum je bez napajanja električnom energijom jutros od 3 sata. Ekipe Elektro-Hercegovine će izvoditi radove na dalekovodima Zasad 2, Ljubomir škola i dalekovod Crnač. Takođe, na Gradini će se izvoditi radovi pa će, po potrebi, doći do isključenja električne energije.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 49 pregleda i 19 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođena je jedna djevojčica, u Foči takođe jedna djevojčica, a u Nevesinju nije bilo porođaja za protekla 24 časa.

Vatrogasci u protekla 24 časa imali su dvije intervencije, gorjeli kontejneri u Gorici i kod Doma mladih.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni bez vanrednih ograničenja. Tokom jučerašnjeg dana ekipe su konstantno posipale puteve, a nastaviće i danas kako ne bi došlo do zaleđenja. Iz Hercegovina puteva svim vozačima savjetuju na oprez prilikom vožnje.

Iz Policijske uprave Trebinje saopšteno je da su se dogodile tri saobraćajne nezgode. Jedna saobraćajna nezgoda se dogodila u Trebinju, a za posljedicu je imala jedno lice teže povrijeđeno i jedno sa lakšim tjelesnim povredama. Druga saobraćajna nezgoda se dogodila u Bileći sa evidencijom materijalne štete. A treća u Gacku i za posljedicu je imala teže tjelesne povrede lica.

U Trebinju u 07:00 časova izmjereno je -2 stepena Celzijusa, vlažnost vazduha 60%, pritisak 963 milibara, vjetar sjeverni 2-7 m/s, a kiše je palo 3 litra. U Bileći jutros -5 stepeni, 1 litar kiše, 2 cm snijega, Nevesinje -9 stepeni, 8 cm snijega, Gacko -10 stepeni, 3,8 litara kiše i 14 cm snijega.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: