Servisne informacije za 27. februar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 27. februar 2018. godine

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:27.02.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 27.02.2018 godine.

Snabdijevanje grada vodom je uredno, potvrđeno je iz Javnog preduzeća “Vodovod”. S obzirom na niske temperature, u ovom preduzeću savjetuju da zaštitite svoje vodomjere da ne bi došlo do smrzavanja.

Snabdijevanje grada električnom energijom je uredno, saopšteno je iz “Elektro-Hercegovine”.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 33 pregleda i 9 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođene su dvije bebe, jedna djevojčica i jedan dječak; na Odjeljenju porodilišta u Foči rođen je jedan dječak, a u Nevesinju za protekla 24 časa nije bilo porođaja.

Vatrogasci u protekla 24 časa imali su dvije intervencije, prevoz pacijenta za dijalizu iz sela Domaševo (Ljubomir) i dimnjak u naselju Rupe.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni bez vanrednih ograničenja. Svim vozačima savjetuje se oprez prilikom vožnje i poštovanje saobraćajnih znakova.

Iz Policijske uprave Trebinje saopšteno je da je evidentirano jedno krivično djelo “Nedozvoljena trgovina” u Gacku.

U Trebinju u 07:00 časova izmjereno je -5 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 86%, pritisak 965 milibara, vjetar istočni 1-4 m/s, 1 litar kiše i 2 cm snijega. U Bileći jutros -8 stepeni, 1 cm snijega. Nevesinje -13 stepeni, 5 litara kiše i 10 cm snijega. Gacko -14 stepeni, 1,5 litara kiše i 11 cm snijega.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: