Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:27.02.2018.

Ko je bio dr Ljubo Mihić, šta on danas znači Hercegovcima iz ljubinjskog kraja, da li ste pročitali njegove dvije knjige "Bančići - selo stogodišnjaka" ili "Ljubinje sa okolinom", šta se još pored njegovih djela krije u biblioteci koja nosi njegovo ime, ovoga jutra razgovarali smo sa direktorom ove ustanove Milicom Lučić.

Donosimo i atraktivnu priču o trojici mladih svestranih sportista. Miloš Bodiroga, Petar Spaić i Srđan Domazet članovi PD Vučji zub i BK Mostar, a pored brdskog biciklizma, bave se i brdskim trčanjem i planinarenjem.

U studiju smo ugostili još jednog šampiona - naš kolega Miloš Milošević trku u Herceg Novom sa svojim karićem završio je na posljednjem mjestu, a imali smo priliku da u orginalnom i šaljivom druženju saznamo više detalja o ovom takmičenju.

Sa nama i fitnes instruktor Maja Nožica i talentovani učenici Muzičke škole, koji se svakog jutra brinu da budemo duhovno i fizički u dobroj formi. Budite nasmijani uz Dobro jutro Hercegovino!

Ne možemo, a da se ne zahvalimo našim prijateljima iz Salona namještaja Desetka, Trial, Stil, Sana Linea, Klub 089, BAR 2000, Lotex, TQ NET, Info Centar, ePonuda.ba, Trial Auto servis, Beautyland, Peron, Obuća Peko.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: