Sofija se vratila iz Lozane: Uspješan prvi tretman spasavanja njenog jedinog oka | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Sofija se vratila iz Lozane: Uspješan prvi tretman spasavanja njenog jedinog oka

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:28.02.2018.

Naša mala sugrađanka Sofija Radovanović u nedjelju se vratila iz Lozane gdje je obavljen prvi tretman spasavanja njenog jedinog desnog oka.

Mala Sofija je primila prvi ciklus hemioterapije poslije koje se osjeća dobro. Sljedeći prijem u Lozani je zakazan za 19. mart, a tada će dr Munijer koji liječi našu malu princezu kontrolnim pregledom pod opštom anestezijom ustanoviti u kojem stadijumu se nalaze tumori, te prema tome odrediti koliko će još Sofija morati primiti hemioterapija.

"Još jednom se zahvaljujemo svim dobrim ljudima kao i institucijama koji su priskočili u pomoć i dali svoj doprinos da bi maloj Sofiji omogućili liječenje. Veliko hvala našim ljudima koji žive i rade u Švajcarskoj koji su dočekali malu Sofiju i njene roditelje i u svakom trenutku im bili pri ruci. Hvala Ranku Samardžiću, porodici Pera Aleksića, dr Nikoli Čihoriću te porodici Željka i Mire Milićević. Svima se na dobro vraćalo", rekla je Darija Živanić, Sofijina tetka.

Svi se nadamo da će se mala Sofija uz pomoć Gospoda Boga i svih dobrih ljudi izboriti i pobijediti sve nevolje koje je prate od rođenja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: