Počeo upis u Sportsko - ribolovno društvo Leotar: Cijene članarine iste kao i prethodnih godina | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Počeo upis u Sportsko - ribolovno društvo Leotar: Cijene članarine iste kao i prethodnih godina

Izvor: Herceg TV | Datum:05.03.2018.

Iz Sportsko-ribolovnog društva "Leotar" obavještavaju da je upis ribolovaca u toku, a cijene članarine se, kako kažu, nisu mijenjale u odnosu na prethodne godine. 

Prilikom upisa neophodno je ponijeti ličnu kartu, kopiju uplatnice i rješenje o invalidnosti, ako ga upisnik posjeduje.

„Cijene članarine se nisu mijenjale, tako je članarina za sportske ribolovce od 18 do 60 godina 68 maraka, za ribolovce od 14 do 18 godina i preko 60 godina, kao i za ratne vojne invalide od prve do četvrte kategorije,te seniorke 38 maraka, dok je članarina za sporske ribolovce do 14 godina 23 marke“, navode u Sportsko-ribolovnom društvu „Leotar“.

Prava korištenja ribolovnog fonda imaju jedino registrovani članovi u skladu sa pratećim normama i svi oblici nezakonitog ribolova će biti spriječeni intervencijom policije i ribočuvarske službe.

 Iz Sportsko-ribolovnog društva "Leotar"  apeluju na sve ribolovce da uredno regulišu svoje isprave kako ne bi došli u sukob sa Zakonom o ribarstvu.

Upis članova vrši se u prostorijama društva svakog radnog dana u periodu  od 7 do 15 časova.

 Podsjećamo, ribolovna sezona počinje 31. marta.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: