Herceg TV - Servisi eSmrtovnica i GPoko na oduševljenje svih čitalaca | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Herceg TV - Servisi eSmrtovnica i GPoko na oduševljenje svih čitalaca

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:07.03.2018.

Portal Herceg Televizije bilježi svakodnevni rast čitanosti, a uvedeni servisi su naišli na oduševljenje naših čitalaca. Servis eSmrtovnica svakodnevno posjeti više od 5.000 čitalaca, a zabilježeno je čak 18.000 pregleda stranica u jednom danu. Servis je proširen na teritoriju cijele Hercegovine pa je nakon Trebinja, Bileće i Gacka aktiviran i u Nevesinju.

Servis eSmrtovnica je besplatan za objavu smrtovnica, a zbog velikog interesovanja od skoro je moguće objaviti sjećanja, saučešća, poslednje pozdrave, prema cijenovniku istaknutom na servisu.

Čitulje možete da pratite u okviru posebne kategorije „Čitulje“ u glavnom meniju i u podnožju u okviru menija Informacije. Herceg TV na ovaj način želi da svi građani Hercegovine dobiju informaciju besplatno i na vrijeme, te da i na ovaj način povežu Hercegovce na svim meridijanima.

Iako tek aktiviran, servis GPoko, kojim je moguće jednim klikom provjeriti stanje na graničnim prelazima i stanje na svim važnijim putnim pravcima u Bosni i Hercegovini, već ima više stotina dnevnih posjeta sa tendencijom stalnog rasta, koji se posebno očekuje u ljetnim mjesecima kada su i velike gužve na graničnim prelazima.

"Pomjerili ste granice uvođenjem ovih servisa.", komentar je jednog našeg čitaoca, a svakodnevno dobijamo niz poruka zahvalnosti.

Portal Herceg TV-a će uskoro omogućiti anonimno komentarisanje svih tekstova.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: