Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:08.03.2018.

U njenom automobilu su kaciga za bicikl, note za horsko pjevanje, knjiga, modni časopis, a osim što je orginalna osoba kada god je sretnete svojim izgledom i pozitivnom energijom koju širi zasigurno će vam uljepšati dan. Na terasi druge dame u proljeće su karmin crveni ćerušpani kojima zavidi svaka gospođa ambiciozna u uređenju svog vrta, ona je majka dvije divne đevojke i supruga uspješnog advokata, a mnoge mlade ljude koji nažalost odlaze iz naše zemlje svakodnevno uči njemački jezik, pored toga plesala je salsu i svakodnevno vježba u fitnes centru kod naše Maje. Sa nama su jutros bile Mirjana Golub Bokun i Tamara Tomović.

Dame, bake, gospođe, majke, tetke, domaćice, stare i mlade cure, usjedelice ili jednom rječju ŽENE srećan Vam 8.mart, učinite svoj život još ljepšim već danas!

Sa nama i ovog jutra Salon namještaja #Desetka, #Trial, #BoutiqueStil, #SanaLinea, #Klub089, #BAR2000, #Lotex, #TQNET, #InfoCentar, #ePonuda, #Beautyland, #Peron, #PekoTrebinje.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: