Servisne informacije za 15. mart 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 15. mart 2018. godine

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:15.03.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi za 15. mart 2018. godine.

Snabdijevanje vodom na području grada Trebinja je uglavnom uredno. Zbog prebacivanja uličnog na novoizgrađeni cjevovod, danas će, od 9 do 11 časova, biti prekinuto vodosnabdijevanje u dijelu Goričke ulice, saopšteno je iz Vodovoda Trebinje.

Napajanje električnom energijom na području grada je uglavnom uredno. Zbog radova na trafostanicama u mjestima Dolovi i Most od 9 do 13 časova će doći do prestanka napajanja. Takođe, zbog radova će dio Dražin Dola od 9 do 13 biti bez napajanja električnom energijom.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 26 pregleda i 6 kućnih posjeta.

U trebinjskom porodilištu rođena su dva dječaka i jedna djevojčica, na Ođeljenju porodilišta u Foči rođen je jedan dječak, a u nevesinjskom porodilištu nije bilo poroda proteklog dana.

Trebinjski vatrogasci su imali mirnu proteklu noć, bez intervencija.

Putevi Hercegovine su prohodni. Ekipe Hercegovina puteva redovno obilaze i rade na redovnom održavanju puteva.

Iz Policijske uprave Trebinje saopšteno je da je evidentirano jedno narušavanje javnog reda i mira u Trebinju, te jedna saobraćajna nezgoda takođe u Trebinju koja je za posljedicu imala materijalnu štetu.

U Trebinju je jutros u 7:00 časova izmjereno 5 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 92%, pritisak 975 milibara, vjetar sjeverni 1m/s, kiše palo 1 litar po metru kvadratnom. U Bileći jutros 3 stepena, 2 litra padavina. U Nevesinju takođe 3 stepena i 6 litara kiše, i Gacko 3 stepena, 3 litra padavina.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: