Servisne informacije za 16. mart 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 16. mart 2018. godine

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:16.03.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 16.03.2018. godine.

Vodosnabdijevanje na području grada Trebinja je uredno, saopšteno je iz Javnog preduzeća Vodovod. Ekipe su u pripravnosti ukoliko bude nekih radova, za sada nema najava.

Napajanje električnom energijom na području grada Trebinja je uredno, saopšteno je iz Elektro Hercegovine. Ekipe su u pripravnosti, za sada nema najavljenih radova.

Ljekari hitne medicinske pomoći imali su 26 pregleda u ambulanti i 6 pregleda na poziv.

U trebinjskom porodilištu rođena je jedna djevojčica, a na Odjeljenju porodilišta u Foči takođe je rođena jedna djevojčica.

Trebinjski vatrogasci su imali mirnu proteklu noć, bez intervencija.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni bez vanrednih ograničenja. Iz “Hercegovina puteva” upozoravaju građane na mokre kolovoze i moguće odrone. Ekipe redovno obilaze teren.

Iz Policijske uprave Trebinje saopšteno je da su evidentirana dva narušavanja javnog reda i mira u Nevesinju.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjereno 10 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 93%, pritisak 971 milibar, vjetar sjeverni 1-3 m/s, kiše palo 8,1 litar po metru kvadratnom. U Bileći jutros 8 stepeni, a padavina 12,2 litra po metru kvadratnom. U Nevesinju jutros 6 stepeni, a kiše palo 6,5 litara. Gacko jutros 5 stepeni, 8,7 litara po metru kvadratnom.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: