Servisne informacije za 17. mart 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 17. mart 2018. godine

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:17.03.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 17.03.2018. godine.

Napajanje električnom energijom na području grada Trebinja je uredno, saopšteno je iz "Elektro Hercegovine".

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 32 pregleda i 7 po pozivu na teren.

U trebinjskom porodilištu rođena su dva dječaka za protekla 24 časa, na Odjeljenju porodilišta u Foči rođen je jedan dječak, a u Nevesinju nije bilo poroda.

Trebinjski vatrogasci su imali mirnu proteklu noć, bez intervencija.

Iz „Hercegovina puteva“ saopšteno je jutros da su putevi prohodni, bez vanrednih ograničenja. Kolovozi su mokri pa upozoravaju sve vozače na oprez pri vožnji.

Iz Policijske uprave Trebinje saopšteno je da su evidentirana dva krivična djela, u Bileći „Krađa“ i u Nevesinju „Ugrožavanje sigurnosti“. Takođe, u Bileći je evidentirano jedno narušavanje javnog reda i mira, a dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda u Trebinju.

U Trebinju jutros 16 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 62%, pritisak 967 milibara, vjetar jugo-zapadni 1-4 m/s, kiše palo 20,5 litara. U Bileći jutros 12 stepeni, kiše palo 23,5 litara po metru kvadratnom. Nevesinje 10 stepeni, 43 litra padavina, Gacko takođe 10 stepeni, 47 litara kiše.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: